BE LAKTOZĖS – jei negalite gerti pieno drąsiai galite valgyti sūrį. Tik sūris DŽIUGAS® skirtoje unikalioje patalpoje laikomas sūris netenka laktozės;
TINKA VEGETARAMS – gamyboje naudojami negyvūninės kilmės fermentai;
BE KONSERVANTŲ – sūrio DŽIUGAS® gamyboje nenaudojami jokie papildomi priedai, ar dažikliai. Sūrio skonis, kaip ir spalva NATŪRALU IŠ GAMTOS.
TURTINGAS KALCIU (1077mg/100g) IR FOSFORU (700mg/100g) – gerai kaulų ir dantų būklei palaikyti.
TURTINGAS BALTYMAIS – baltymai (33g/100g) . Tai – aukštos biologinės vertės baltymai , nes dalis jų suskaidyti iki laisvųjų aminorūgščių ir net 50% jų nepakeičiamos. Baltymai yra būtini daugeliui funkcijų – tai statybinė raumens medžiaga ir dalyvauja imuninės sistemos stabilumo palaikymui.
Sūryje DŽIUGAS® esantys baltymai yra būtini daugeliui funkcijų, o dėl suskaidytų baltymų (iki aminorūgščių), dėl to sūris yra lengviau ir greičiau įsisavinamas, užtikrinama puiki savijauta, greita energija, jie būtini kaulams, plaukams odai.
Baltymai yra statybinė raumens medžiaga, atstato pažeistas raumens skaidulas po treniruotės, naudingi imuninės sistemos stabilumo palaikymui.
Prieš miegą vieno kąsnio sūrio DŽIUGAS® gabalėlis, dėl brandinimo metu susidarančios aminorūgšties triptofano, yra geriau nei jautienos sumuštinis: neapkrautas skrandis, lengvas įsisavinimas, ramus miegas.
Sūris DŽIUGAS® – reikalingas kiekvieną dieną bet kurio amžiaus žmonėms 100gr užtikrins 20% reikalingą dienos energinę vertę. 100 g produkto energinė vertė 1528 kJ/367 kcal.
Sūris DŽIUGAS® – NATŪRALUS SKONIO STIPRIKLIS – sūryje esančios natūralios Glutamo aminorūgšties (umamio) šaltinis
Sūris DŽIUGAS® – tai idealus maistas vartotojams, norintiems greitai pasisavinti energijos kiekį ir jį panaudoti savo veikloje. Brandintą sūrį mūsų organizmas įsisavina per keliolika min., tuo tarpu jautieną įsisaviname per daugiau nei 2 val….
Sūris DŽIUGAS® – „super“ sūris, jeigu laikaisi dietos. 26g riebalų/ 100 gr sūrio – tai net 10% mažiau riebalų nei kituose sūriuose
Muzikalus. Sūris DŽIUGAS® noksta tarp muzikos garsų, tiksliau – brandinamas patalpoje, kurioje tyliai skamba garsaus lietuvių kompozitoriaus M.K. Čiurlionio simfonijos, kitokie natų kūriniai. Dėl to jis įgauna ne tik unikalų skonį, bet ir… Sielą.
Turi krikštatėvius. 2010 m. liepos 10 d. jo Ekscelencija prezidentas Valdas Adamkus ir ponia Alma Adamkienė įvertino sūrio DŽIUGAS® gamybos procesą, brandžius skonius ir nedvejodami tapo jo Krikšto tėvais.
Turtingas. Sūryje DŽIUGAS® gausu baltymų, mineralų, aminorūgščių, vitaminų A, B grupės. Taigi, jį drąsiai galima pavadinti sveikatos, energijos bei puikios savijautos užtaisu
Užtikrina gražią šypseną. Dėl kalcio bei fosforo gausos, kramsnojant sūrio DŽIUGAS® gabalėlius, burnoje susidaro rūgščių bei šarmų pusiausvyra (pH), apsauganti dantis nuo ėduonies. Poveikis kaip dantų pastos!
Tam, kad organizmas gautų minimalų kiekį biologiškai vertingų medžiagų kiekį ( baltymų, mineralinių medžiagų ir vitaminų), per dieną reikėtų suvalgyti tiek gramų sūrio DŽIUGAS®, kiek sveriate kilogramais.
GRAKŠTUS LEOPARDAS. Sūrio DŽIUGAS® galva sveria apie 4 kg, todėl brandinant skonis, kvapas pasiskirto vienodai – tai grakštus sūris, lyginant su kitais kietaisiais sūriais,
kurie sveria ~ 30 kg. Tai lyg lygintume Leopardo grakštumą su Meškos rangumu.
Sūris DŽIUGAS® neturi žievės ir yra valgomas iki paskutinio gabalėlio
Sūryje DŽIUGAS® gausu laisvųjų aminorūgščių, jos lengvai įsisavinamos, tai gero ir ramaus miego užtikrinimas.
Laisvosios aminorūgštys – greitai įsisavinimos, todėl suteikia puikią savijautą.
Laisvųjų aminorūgščių kiekis brandinant kietąjį sūrį DŽIUGAS® didėja.
Tyrimais įrodyta, kad sūrio valgymas prieš miegą gali teigiamai veikti miego kokybę, nes sūryje gausu aminorūgšties triptofano. Sūris DŽIUGAS® gero ir „saldaus“ miego garantas.
Sūris DŽIUGAS® ypatingai vertinamas už didelį kalcio ir fosforo kiekį, kuris būtinas vaikams, kuris būtinas augančių vaikų dantukams ir kaulams.
Sūrį DŽIUGAS® lengva pakelti, iš galvos specialiu peiliu lengvai galima atlaužti sūrio gabalėlį.